In de achttiende eeuw was het mode om kamers te decoreren met op behang geschilderde landschappen. Met de tentoonstelling ‘Ambacht aan de wand, de betovering van beschilderd behang’ geeft het Westfries Museum t/m 12 september 2021 ruimte aan de verstilling van dit prachtige ambacht. Laat je inspireren door deze expositie en ontwerp je eigen beschilderde behang. De winnaar mag in het najaar een dag meelopen met Snijder&CO – de twee gastconservatoren van deze tentoonstelling – en de kneepjes van het vak leren van de meesters.

Voor meer info: wfm.nl/ambacht-ontwerpwedstrijd

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.