Olieverf kan toegepast worden in een breed scala van technieken en is ondanks recentere ontdekkingen en ontwikkelingen misschien nog steeds wel hét schildersmedium. De hoeveelheid aan mediums, pigmenten en de zweem van ‘technische vaardigheden’ kunnen je ervan weerhouden om voor deze verf te kiezen. Jammer, want het is een van de meest dankbare verven.

TEKST EN BEELD: ERIC SCHUTTE
Lees het hele artikel in Atelier #213 | juli/augustus 2021

 

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.