MENSELIJK, AL TE MENSELIJK

De titel van deze tentoonstelling is ontleend aan het gelijknamige boek van Friedrich Nietzsche waarin hij commentaar levert op de menselijkheid. Wat Nietzsche deed met woorden doen kunstenaars Saskia Pfaeltzer, Albert Niemeyer en Hans Janssen met beeldende kunst. De mens staat op een wel heel bijzondere manier centraal in deze boeiende tentoonstelling. En Musiom maakt er voor u in deze coronatijd een buitengewone beleving van. Met maximaal slechts acht gelijktijdige bezoekers hebt u het museum bijna voor uzelf! Museumkaart geldig, reserveren noodzakelijk.

MUSIOM, STADSRING 137, 3817 BA AMERSFOORT
WWW.MUSIOM.ART

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.