Jouw gekozen abonnement

Jaarabonnement Atelier magazine + boek

Zolang de voorraad strekt (boek)

› 6 edities per jaar      › Cadeau: De kracht van kleur door Jean-Paul van Boxtel      Meer informatie

Atelier.

Aan de slag met kunst.

Ontvang gratis het boek 'De kracht van kleur' door Jean-Paul van Boxtel ter waarde van €19,95

Leer kleuren mengen, samenstellen en toepassen met accrylverf. Het boek start met de drie primaire kleuren om kennis te maken met het samenstellen van kleur. Gaandeweg het boek komen de andere kleuren ook aan bod. De fraaie sfeerfoto’s dienen als uitgangspunt bij het tot stand komen van een kleurenpalet. De toepassingen ter ondersteuning van de kleurtheorie worden in de vorm van een aantal creatieve projecten beschreven. De kracht van kleur is rijkelijk geïllustreerd; de vele prachtige foto’s zijn gemaakt door de auteur Jean-Paul van Boxtel. Het boek is bestemd voor docenten en studenten en kunstenaars van elk niveau.

Laat je inspireren door Atelier

› Een full color magazine voor de kunstliefhebber met een passie voor tekenen, schilderen en een brede belangstelling voor kunst

› Gevuld met inspiratie en artikelen met een educatief karakter, verhalen over kunst en kunstenaars

› Driemaal per jaar een uitgeschreven teken of schilderwedstrijd

› Geef je creativiteit een boost en breng je passie voor tekenen en schilderen met veel plezier in praktijk

Kies een ander abonnement

Atelier magazine met korting

› 6 edities per jaar

› Profiteer van 16% korting

› Betaal maar €47,50 i.p.v. €57

Liever een tweejarig abonnement?

› 6 edities per jaar

› Welkomstcadeau naar keuze

› Kosten: vanaf €95

Atelier magazine + 3 x KunstPalet

› 6 edities per jaar

› Cadeau: 3 x KunstPalet naar keuze

› Kosten: €57 (inclusief gratis KunstPalet t.w.v. €15)

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.