De bekende wijnliefhebber vertelt in Atelier voortaan over zijn belevingen als amateurschilder.

Schilderij

Hubrecht Duijker heeft een passie voor wijn. Hij heeft er meer dan 30 boeken over geschreven en won verschillende prijzen waaronder Wine Communicator of the Year. Wat veel mensen niet weten is dat Hubrecht ook een gepassioneerd amateurschilder is. Hij maakt mooie landschappen die we bij hem thuis kwamen bewonderen. Hubrecht vertelde over zijn ervaringen bij het schilderen en de schilderclub; mooie verhalen. We denken dat we veel Atelier vrienden een genoegen doen om de vinpressionist over schilderen te laten vertellen. In Atelier # 193 is zijn eerste column te lezen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.