Voor 055: Apeldoorn Art 2020-2021 zijn alle bij ons bekende kunstenaars die wonen en/of werken in Apeldoorn uitgenodigd om maximaal twee werken in te zenden voor de tentoonstelling. Actueel werk (gemaakt in 2019 of 2020) is daarbij het uitgangspunt. Er is geen inhoudelijk thema van toepassing. Alle technieken, materialen en onderwerpen zijn vertegenwoordig in de tentoonstelling.

Er werd met groot enthousiasme gereageerd op de oproep: ruim 70 kunstenaars zonden werk in voor 055: Apeldoorn Art en de Van Reekum Cultuurprijs. De ingezonden werken raken aan een breed scala van onderwerpen en thema’s en tonen grote variëteit aan materiaal, vorm en uitvoering. De tentoonstelling toont tot en met zondag 21 februari 2021 de werken die meedingen naar de Van Reekum Cultuurprijs en de bijbehorende publieksprijs. In de periode voor 20 februari stelt de jury de genomineerdenlijst voor de Van Reekum Cultuurprijs samen en kunnen bezoekers (online) stemmen op hun favoriete werk. Stemmen op de publieksprijs kan online tot en met 14 februari aanstaande. De winnaar van de Van Reekum Cultuurprijs en de publieksprijs worden bekendgemaakt op zaterdag 20 februari.

CODA Museum, Vosselmanstraat 299, 7311 CL, Apeldoorn
www.coda-apeldoorn.nl

 

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.