Een nieuwe online-galerie voor amateurkunstenaars.

schilderij theepot met bloemenZoals een schrijver gelezen wil worden, zo wil een schilder gezien worden. Maar van de meeste amateurschilders komt hun werk niet verder dan de huiskamer of het leslokaal. Terwijl veel anderen het ongetwijfeld met plezier zouden bekijken. Met dit in gedachten heeeft Hubrecht Duijker een – geheel gratis – online-galerie gecreëerd, een virtueel podium voor kunst met een kleine k.

 

www.kunstenkleurwerk.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.