Lenneke Schepers maakte dit sfeervolle schilderij van een ‘pêche au carrelet’, een vissershut op palen. We zien ze o.a. in Frankrijk tussen de Loire en de Gironde. Lenneke is wel blij met haar schilderij, maar ziet dat er iets mis is met het houten gebouwtje. Iets klopt niet, maar wat? En hoe is het te veranderen?

TEKST: MARJON DEN ENGELSMAN
Lees het hele artikel in Atelier #219 | juli/augustus 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.