WAANZINNIG! HET BUITENGEWONE LEVEN VAN KLAAS KOOPMANS

Kunstenaar Klaas Koopmans (1920-2006) was eigen baas van een schildersbedrijf. Daarnaast was zijn behoefte om te tekenen en schilderen zo sterk dat hij elke gelegenheid aangreep om hiermee bezig te zijn. Als het hem af en toe te veel werd, zocht hij zijn toevlucht in de rust en stilte van de psychiatrische instelling waar hij werd opgenomen. Tijdens deze periodes maakte hij zijn mooiste tekeningen; het zijn gevoelig weergegeven observaties van kwetsbare medebewoners. Deze tentoonstelling toont de hoogtepunten uit zijn gehele oeuvre.

MUSEUM DR888, MUSEUMPLEIN 2, 9203 DD DRACHTEN
WWW.MUSEUMDRACHTEN.NL

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.