Keramiek

Triënnale

CODA Museum presenteert van 14 maart tot en met 30 mei de Keramiek Triënnale 2021, een tentoonstelling die CODA realiseert in samenwerking met de Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK). Helaas op dit moment nog niet fysiek te bezoeken, maar wel online te ontdekken. Vanaf 14 maart plaatsen wij gefaseerd via deze pagina en onze social media kanalen (@codaapeldoorn) online content over de tentoonstelling. Op 14 maart starten we met een korte teaser van de tentoonstelling op ons YouTube-kanaal, gevolgd door de online jurering en bekendmaking van de winnaars van drie werkstipendia in de daaropvolgende dagen. In de tweede helft van maart en in april wordt doorlopend content toegevoegd, waaronder een rondleiding door één van de conservatoren van CODA Museum en een 360 graden tour met informatie over alle werken in de tentoonstelling. Daarnaast biedt een aantal kunstenaars online programma in de vorm van workshops, ateliertours en videolezingen en wordt het educatief programma van CODA Atelier gelanceerd in een online vorm. 

CODA Museum, Vosselmanstraat 299, 7311 CL
https://www.coda-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.